TYÖKALUT EPÄKESKOKONEILLE

FIBRO

Fibro on johtava muottikomponenttien ja metallileimaustyökalujen valmistaja.

Täydellinen työkaluvalikoimamme sisältää kaikki mitä tarvitset työkalun valmistamiseen: pistimet, tyynyt, ohjainholkit, kuulakorit, ohjainliuskat, ohjauspylväät, kaasujouset, (fibroflex) ja paljon muuta.

Meilla on runsaasti varastoja ja nopeat toimitusaikataulut Hassmersheimin tehtaalla Saksassa valmistetuille vakio-osille.

Fibrosta on tullut yleinen nimi ympäri maailmaa. Fibron tuotantotekniikkamahdollisuudet mahdollistavat kolmen tarkemman toleranssiluokan valmistamisen jo tarkoille ohjauspylväille ja holkeille. Tämä mahdollistaa tarkasti määriteltyjen ohjausvälien saavuttamisen liukuohjaimille tai pallojohtimien alkukuormille.

Tarjoamme laajan valikoiman elastomeerijousia, jousimaisia elementtejä, ejektorit ja kaapimet polyuretaanikumista.

Sarakkeessa ”elastomeerit” voit vakuuttaa itsellesi, että FIBROFLEX®-elastomeerijousia ei voida käyttää vain puhtaina jousielementteinä, vaan myös muotoiluelementteinä.

DAYTON

DAYTON LAMINA ™ on maailmanlaajuisesti johtava muotti komponenttien ja metallileimaustyökalujen valmistaja. Täydellinen työkaluvalikoimamme sisältää kaiken tarvitsemasi pistimet, tyynyt, painonapit, nastat ja holkit, kulumis- ja ohjauskomponentit, muottijouset, nokat, muottien yksityiskohdat, tyynyn pidikkeet ja paljon muuta.

Pistimien & tyynyjen nopea valmistus vähentää toimitusaikaa, huoltoseisokkeja ja varastoja. Varastovalikoimassamme olevat komponentit ovat saatavilla välittömään toimitukseen.

Kattavin tuotevalikoima, alan johtavat tuotemerkit

Monipuolinen metallileimaustyökalujen valmistaja, joka täyttää kaikki metallinmuodostustyökaluvaatimuksesi.

KALLER

Kaller on maailman johtava kaasujousivalmistaja jonoleikkaimiin. Kaller tunnetaan myös erilaisista vastapainekaasujousisylintereistä, kuten myös kaasuhydraulisista jousituksista raskaille off-road  ajoneuvoille. Kallerin takana on Strömsholmen, pieni yhteisö Tranåsissa Ruotsissa. Yhtiö on Barnes Group Inc: n (NYSE: B) liiketoiminta, joka sijaitsee Yhdysvalloissa.

Vuodesta 1983 olemme kehittäneet ja jalostaneet kaasujousiteknologiaa, mutta olemme olleet alalla vuodesta 1876 lähtien – monien vuosien ajan maailman johtava, 95 prosentin viennin osuudella.

Kaller-kaasujouset käyttävät puristettua typpikaasua, joka on sylinterissä ja männänvarren avulla puristettuna voiman käyttämiseen. Muutamia kaasujousien etuja verrattuna tyypillisiin mekaanisiin jousiin ovat:

  • Kyky luoda suurempi voima vähemmän tilaa.
  • Välitön voiman alusta saakka.
  • Pieni voiman lisäys iskun aikana.
  • Voimaa on helppo säätää lisäämällä tai vähentämällä kaasun määrää jousessa.

KALLER-voima- ja lämpötilalaskurin avulla voit määrittää kaasujousien voimaprofiilin ja käyttölämpötilan jo ennen työkalun suunnittelun viimeistelyä.

Kaller-kaasujouset on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden odotuksiin luotettavuudesta, turvallisuudesta ja käyttöiästä lähinnä peltiä muodostavissa sovelluksissa. Mutta ne pystyvät käsittelemään lukuisia muita sovelluksia, joissa vaaditaan suurta voimaa tai energian varastointitehokkuutta.

Kaller-kaasujousien suunnittelu, valmistus ja testaus on hyväksytty eurooppalaisen painelaitedirektiivin (2014/68 / EU) mukaisesti.

Scroll to Top