LASERLINSSIT JA -OSAT

ophir

Ophir Optronics Solutions LTD on vuosikymmenten tiedon ja kokemuksen ansiosta maailman johtava korkealaatuisten laserlinssien, suojalasien ja optisten elementtien suunnittelija ja valmistaja. Kehittyneitä tekniikoita, innovatiivisia suunnittelu- ja suunnittelukokoonpanoja hyödyntämällä Ophir tarjoaa globaalit ratkaisut.

Ophirin modernit huipputekniset tilat Jerusalemissa, Israelissa ja Bukarestissa, Romaniassa, suunnittelevat ja tuottavat täyden valikoiman tehokkaita optisia elementtejä ja linssejä puolustus-, turvallisuus- ja kaupallisiin markkinoihin. Suunnittelemme ja tuotamme lisäksi täyden valikoiman korkealaatuisia optiikoita suuritehoisille CO2-lasereille ja 1 mikronin teollisuuskuitulasereita leikkaamiseen, hitsaukseen ja 3D-tulostusjärjestelmiin.

Vaatimuksistasi riippumatta osaamisemme, asiantuntijatiimimme ja tekniikkamme ovat kaikki valmiina tarjoamaan sinulle tarvitsemasi tarkan, täysin räätälöidyn ratkaisun. Olemme sitoutuneet toimimaan kanssasi kaikissa vaiheissa, konseptista suunnitteluun ja todentamiseen, valmistukseen ja myynnin jälkeiseen tekniseen tukeen.

Intohimomme toimintaan on auttanut meitä säilyttämään vankan maineen ja pitkäaikaiset asiakassuhteet vuosien varrella. Erinomaisen suunnittelukyvyn ja korkeimpien standardien noudattamisen ansiosta Ophir on ansainnut maineen erinomaisesta suorituskyvystä ja laadusta kehittyneiden tuotteiden valmistuksessa sekä optisen suorituskyvyn maksimoimisesta innovatiivisten linssimallien avulla.

Edistyneiden teknologioiden, innovatiivisen suunnittelun ja opto-mekaanisen suunnittelun avulla tarjoamme ratkaisuja monimutkaisiin haasteisiin puolustus-, turvallisuus- ja kaupallisissa sovelluksissa.

BioCircle

Biocircle valmistaa erilasia aineita laser- ja plasmakoneen pöytien suojaukseen, siivous- ja puhdistus- ja hitsauskemikaalien valmistuksesta aina puhdistustekniikkaan saakka. valikoimassa on myös muottien jäähdytyskanavien puhdistuslaitteet ja korroosio suojanaineet. Kiinnitämme erityistä huomiota tuotteiden korkeaan laatuun ja korkeaan kustannustehokkuuteen ja takaamme mahdollisimman lyhyet toimitusajat.

Palvelumme paikan päällä helpottavat tuotteiden optimaalista integrointia olemassa oleviin prosesseihin. Järjestelmäratkaisut kehitetään yhteistyössä kanssasi,jolloin saadaan tehokas puhdistus- ja hitsausprosessi. Henkilöstömme säännölliset seminaarit ja koulutukset laitteistamme, puhdistusaineistamme ja tekniikoistamme takaavat parhaan laadun.

E-WELD SHIELDArt.-nro: D01116 (tuote-esittely)

Plasma- ja laserleikkauskoneiden pöytien pintasuojaus – Piikkipöytien pinnoittaminen estää kuonan suuren kertymisen, joka on leikkaamisen sivutuote. E-WELD Shield – pinnoitteen avulla pöydät puhdistuvat nopeammin ja niitä voidaan käyttää pidempään. Ruiskun avulla E-WELD Shield levitetään tehokkaasti, jolloin saavutetaan tehokas suoja.

Estää kuonan suuren kertymisen piikkipöytään plasma- ja laserleikkauksen aikana.

Aikasäästöt: kuona on helppo poistaa.

Paremmat leikkaustulokset: Plasma- ja laserleikkauskoneiden osat lepäävät tasaisesti leikkuupöytään.

D01116 ei sisällä ruiskua (saatavana erikseen).

Plasma-Point

PLASMA POINT SRL on perustettu vuonna 1988 plasmaleikkauspolttimien ja varaosien, Co2-laserkoneiden suuttimien, keramiikkojen ja lisävarusteiden toimittaja. Seuraavien vuosien tuotevalikoimaa laajennettiin lisäämällä MIG / TIG-polttimia, varaosia hitsaukseen, hitsauskoneita, generaattoreita plasmaleikkaukseen, varaosia vesileikkurille ja oksidinpoistoainetta.

Muutama vuosi sitten ”GLOBAL TORCH®” suunniteltiin ja patentoitiin, korkean teknologian ja erittäin monipuolinen plasmapoltin, joka soveltuu 20-120 ampeerin plasmaleikkausjärjestelmiin sekä suurtaajuisella että ilman.Plasma Point edustaa nykyään merkittävää todellisuutta plasmaleikkaus-, MIG / MAG-, laserleikkaus- ja hitsausmarkkinoilla kansallisella tasolla, mutta enemmän kansainvälisellä tasolla, itse asiassa 70% tuotteista on tarkoitettu vietäväksi yli 60 maahan.

Centricut

Centricut®-kulutusosat CO2- ja kuituoptisille laserleikkausjärjestelmille tarjoavat samaa laatua kuin OEM-osat, mutta halvemmalla. Tarjoamme yli 3 000 osanumeroa – yksi suurimmista varastoista kaikkialla – mukaan lukien OEM-laatuinen laseroptiikka, suuttimet, suutinpitimet ja tarvikkeet. Kaikki ovat tarkasti valmistettuja, ja kaikilla on 100 % tyytyväisyystakuu.

Slat Easy Cleaner

Laserkoneen piikkipöydän puhdistuskone. Erikoisterin, tehokkaan moottorin elektronisella pyörintäsäädöllä ja integroidun pneumaattisen vetovoiman yhdistelmän ansiosta puhdistamme laserpenkit nopeimmin ilman vaivaa.  Kone vetää itseään! Kansainväliset patentit ja sertifioitu.

Scroll to Top