KIERTEITYS

Gamor

Gamoron Espanjalainen konevalmistaja koneita saatavilla, neljä tuoteperhettä.

Hydrauliset ja sähköisetkierteytyskoneet: Maailman markkinajohtaja nopeuden, tehon, tarkkuuden ja kapasiteetin suhteen. Aina M0.5-M130 saakka

Ilmakäyttöiset kierteytyskoneet: Yksinkertaiseen kierteytykseen ja taloudelliseen tuotantoon.

Kannettavat poranterän teroitus koneet: Erikoisnopeusteräksestä ja kovametallista valmistetut kierteiset porat.

Nauhahiomakoneet: Karkean reunan poistokone. Ihanteellinen ratkaisu purseiden poistamiseen kappaleista.

MD Technology

MD Technology suunnittelee ja valmistaa kierretyökalut levytyökeskuksiin, saat meiltä alkuperäisiä kierretyökalun osia ja lisävarusteita. Joita voidaan käyttää RACE Industriesin ja D/K-tekniikan kierretyökaluissa. MD-kierretyökalut ovat saatavana C ja D asemaan Amada, Finn-Power ja Murata lävistyskoneeseen ja niitä suunnitellaan parhaillaan muille lävistyskoneille. Työkalun runko on koneistettu yhdestä osasta ja on sen ansiosta eritäin kestävä. NCT työkalut lisäävät huomattavasti tuottavuutta, valmistatte nopeammin kierteitä mahdollisella markkinoilla olevalla kierretyökalulla.

Nopea ja luotettava palveluntarjoaja on avain työkalujen ylläpitoon. Kun työkalusi ei toimi, se voi hidastaa valmistustoimintasi. MD-tekniikka tarjoaa luokkansa parhaat palvelut kaikille RACE-, NCT3-, NCT3.5-, TT2- ja TT3.5-työkaluille. Tämä työkalu on ollut markkinoilla vuodesta 1991 lähtien. Meillä on vielä tuotannossa olevia työkaluja, jotka ostettiin yli 20 vuotta sitten. Ota meihin yhteyttä jo tänään, ja työkaluteknikkomme voivat auttaa sinua missä tahansa korjauksessa.

Meclostampi

Meclostampi-yritys perustettiin 1970-luvun alussa Cavin aloitteesta. Antonio Canobbio liittyi vuosien varrella hänen poikansa Giuseppe ja Valter; perhe on siten toteuttanut metalliteollisuuden alalla onnistuneen teollisuusprojektin, joka on erikoistunut korkean tarkkuuden työkalujen suunnitteluun ja rakentamiseen metallilevyn kylmämuovausta varten.

KIINNOITUSYKSIKÖT MECLOSTAMPI

Meclostampin suunnittelema ja valmistama mekaaninen kierreyksikkö pitää sisällään useita ominaisuuksia, jotka mahdollistavat sen käytön yksinkertaisella, luotettavalla ja ennen kaikkea taloudellisella tavalla yli 20 vuoden ajan markkinoilla patentoituna ja myydään kaikkialla maailmassa. Saatavilla kaikkiin jonotyökalu sovelluksiin, joissa kierteitys vaaditaan. Meclostampin kierteitysyksikköä viedään tällä hetkellä yli 25 maahan maailmassa ja on kaikkien suurten autonvalmistajien hyväksymä.

Tärkein vahvuus on suora ja päivittäinen kokemus näiden yksiköiden käytöstä jonotyökalu osastollamme. Tämän ansiosta luotettavuus ja kierteitysyksikkömme suorituskyky ovat saavuttaneet merkittävät standardit. Tekninen toimistomme on aina käytettävissä tukemaan asiakkaita työkalun suunnittelussa, joka ehdottaa sopivinta kierteitysratkaisua ottaen huomioon kaikki erityisvaatimukset ja työehdot.

Scroll to Top