Koneet

BalTec

BalTecin niittaustekniikka tarjoaa kehittyneimpiä ja edistyneempiä ratkaisuja aina, kun tarvitaan korkealaatuisia niittaussovelluksia. Jopa sellaisten liitosten kohdalla, joissa aiemmin vain vaihtoehto oli pulttiliitos, hitsaus tai joku muu niittitekniikka.

KEITÄ OLEMME

Pääkonttorinsa Pfäffikonissa, Sveitsissä, BalTec-konserni näkee ydinosaamisensa liitostekniikkakoneiden valmistuksessa keskittyen erityisesti säteittäiseen (radial) niittaustekniikkaan, mutta myös kiertoradalla (orbital) tapahtuvaan niittaukseen, rullamuovaukseen (roller) muodostamiseen ja puristamiseen.

Jo vuonna 1968 BalTec (silloinen nimi vielä Bräcker) oli jo tehnyt säteittäisestä niittaustekniikasta tutun prosessin useilla eri aloilla.

Tänään olemme maailman johtava niittausteknologia, johon kuuluu kuusi yritystä, joilla on yli 60 suoraa työntekijää ja 40 myyntikumppania kaikilla mantereilla.

BTM

BTM on maailman johtava liitostyökalujen, erikoispuristimien, tuotantojärjestelmien, tarkkuustyökalujen ja työvälineiden suunnittelija ja valmistaja. BTM on toimittanut asiakkailleen yli 50 vuoden ajan innovatiivisia laitteita ja työkaluja metalliteollisuuteen.

BTM on saanut alkunsa puristeliitostyökaluista ja on maailman johtava puristeliitosteknologian (clinching / toxaus) kehittäjä sekä ensiluokkaiset työkalut sekä manuaaliset ja automatisoidut kiinnityslaitteet ja puristimet. BTM: n patentoimaa Tog-L-Loc® -metalliliitosjärjestelmää käytetään autoteollisuudessa, kodinkoneissa, LVI-, rakennus-, elektroniikkakalusteissa ja muilla teollisuudenaloilla ympäri maailmaa.

100 000 tyyliä, kokoa ja yhdistelmää BTM-työkaluja, jotka on suunniteltu ja valmistettu ensiluokkaisilla työkaluteräksestä ja tarkasti, jotta saadaan erittäin kestävät liitokset, pitkä työkalun käyttöikä ja materiaali- ja käsittelyvaihtelut BTM-sovellusinsinöörit valitsevat kanssasi optimaalisen työkalun ja välineet.

FAR

FAR on tuottanut korkean teknologian kiinnikkeitä (POP-niitit, puristemutterit ja työkalut), joilla on taattu maksimaalinen tehokkuus ja suorituskyky palvelussa ja tuotteen laadussa.

Vakiintuneen kotimaisen ja kansainvälisen myyntiverkoston kautta Far asettaa standardin yrityksille, jotka tarvitsevat jatkuvaa luotettavuutta.

Farin politiikka on henkilöstön jatkuvalla parantamisella saavutettu sijoittaminen ja ammatillinen jatkokoulutus. Näin Far voi tarjota huipputeknisiä, luotettavia kiinnikkeitä sekä täyden teknisen ja huoltopalvelun.

HBS

HBS kansainvälinen menestys innovatiivisilla tuotteilla ja ratkaisuilla.

Yli 40 vuoden olemassaolonsa aikana Dachaussa / Baijerissa toimiva keskisuuri yrityksemme on saavuttanut yli 50 prosentin viennin osuuden sijoittautumalla yli 50 maahan kaikilla mantereilla.

HBS toimittaa täydellisen tuotevalikoiman. Mutteri- ja pulttihitsaustekniikka manuaalisiin, puoliautomaattisiin ja täysin automaattisiin sovelluksiin sekä hitsauselementit ja tarvikkeet.

Maailmanlaajuisesti voimassa olevat patentit, lukuisat kansalliset ja kansainväliset innovaatioiden ja tegnologian palkinnot vahvistavat meidät olevan maailman johtava yritys tällä alalla.

HBS: n avulla sinulla on pääsy kattavaan tuotevalikoimaan. Tarjoamme: 2 hitsausprosessia – 12 mallisarjaa ja yli 50 mallivaihtoehtoa. Niin erilaisia kuin sovelluksetkin ovat – meillä on oikea ratkaisu, oikea hitsausprosessi ja oikeat hitsauslaitteet kaikkiin tarpeisiisi.

Lataa tästä esitteemme:
HBS Welding Elements

LAG

Resource SheetmetalMachinery (RSM) on erikoistunut työstökoneiden valmistukseen, valikoimassa on LAG puristekiinnikekoneet, syöttölaitteet, sekä muita erilaisia työstökoneita ja tarvikkeita.

LAG puristekiinnike koneita on toimitettu useaan maahan, mukaan lukien Saksa, Espanja, Ranska, Englanti, Kreikka, Suomi, Norja, Kanada, Etelä-Amerikka, Lähi-itä, Australia, Itävalta, Afrikka ja Kaakkois-Aasia jne.

Periaatteemme on tarjota korkealaatuisia koneita ja hyvää palvelua kaikille asiakkaille. Annamme sinulle nopean vastauksen kaikkiin tarpeisiisi. LAG on edullinen puristekiinnikekone, tarjolla on 618, 824 ja 1025 sarjan koneet. Koneisiin on mahdollista asentaa syöttölaite ja automaatti työkalut.

Meidän kauttamme saatte täyden tuen koneelle ja kiinnikkeiden asennukselle.

Lataa tästä esitteemme:
LAG 618
LAG 824

Scroll to Top