TAIVUTUS

wila

WILAn työkalujen ja työkalunpitimien tarkkuus ja kestävyys ovat vertaansa vailla. Optimoimme WILAlla jatkuvasti tuotantoprosessejamme taataksemme korkealaatuiset tuotteet. WILAn työkaluvarasto on suunniteltu virtaviivaistamaan taivutustoimintasi mahdollisimman tehokkaasti, mikä johtaa alhaisimpiin omistuskustannuksiin. Tee metallin taivutuksesta kannattavampaa!

WILAn monipuolinen Standard WILA työkaluohjelma tarjoaa laajan valikoiman taivutustyökaluja. Ne eroavat suuresti toiminnaltaan, geometrialtaan ja kiinnitysmenetelmiltään. WILA tarjoaa laajan valikoiman Standard WILA ilma- ja pohjataivutukseen. WILA työkalut ovat modulaarisia ja saatavana useina vakiopituuksina, mikä mahdollistaa käytännössä minkä tahansa taivutuspituuden nopean saavuttamisen.

Tecnostamp

Vuonna 1978 Piacenzassa perustetusta TECNOSTAMPista on vuosien mittaan tullut yksi suurimmista ja tärkeimmistä italialaisista yrityksistä taivutustyökalujen tuotannossa, suunnittelussa ja myynnissä. Se on maailmanlaajuisesti laajeneva yritys, jolla on laaja jälleenmyyjäverkosto ympäri maailmaa.

Tätä tarkoitusta varten on tehty useita investointeja: uusien koneiden hankinta ja tarve varustaa edistyneillä tekniikoilla laadun parantamiseksi ja luettelon työkaluvalikoiman laajentamiseksi.

Tuotanto sisältää laajan valikoiman vakiotyökaluja – ylätyökaluja, alatyökaluja ja lisävarusteita – sopivat kaiken tyyppisille särmäyskoneille; kaikki TECNOSTAMP -tuotteet on valmistettu korkealaatuisista karkaistusta teräksestä kuluvien osien induktioon pidempään käyttöikään ja niille on suoritettu tarkka laadunvalvonta.

Ei vain vakiotuotteita, vaan erikoistyökalu ratkaisuja erityisiin sovelluksiin eri metallilevyjen jalostusaloilla.

Avain TECNOSTAMPin menestykseen on asiakkaille omistettu palvelu: ensinnäkin asiakas!

Yhtiö uskoo vahvasti tuotannon vahvuuteen ja työntekijöidensä asiantuntemukseen, jotka asettavat ammattitaitonsa ja kokemuksensa jatkuvasti saataville jatkuvaan kasvuun löytämällä kohdennettuja ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin nopeasti ja tehokkaasti.

Tutkimus, innovaatiot, laatu ja intohimo ovat vahvuuksia, jotka ovat rakentaneet TECNOSTAMP-tuotemerkin menestyksen vuosien varrella ja johtaneet sen laajentumiseen globaaleille markkinoille.

EURAM

Euram 35 vuoden kokemuksemme maailmanmarkkinoilla, joka toimii korkeimmalla tasolla, on tehnyt Euramista yhden johtavista särmäystyökaluja valmistavista yrityksistä. Tänään voimme toimittaa vaihdettavia työkaluja ja voimme täyttää lähes kaikki asiakkaiden vaatimukset kriittisen toleranssin ollessa +/- 0,005 mm.

Viime vuosien tekniset ja taloudelliset investointimme sekä yhteistyö johtavien yritysten kanssa CNC-hiomakoneiden tuotannossa ja kehittämisessä ovat antaneet meille mahdollisuuden uudistaa työstökoneemme eri tuotantolaitoksissamme kaikkialla Italiassa ja Euroopassa.

Polyurethane Products

Polyuretaanituotteiden henkilökunta on suuresta monimutkaisesta projektista yhden prototyypin malliin ylpeä siitä, että tiede, tietotaito ja palvelut tarjoavat parasta mahdollista polyuretaanituotetta ja räätälöityjä polyuretaanityökaluja. Olemme sitoutuneet kehittämään ja toimittamaan tuotteita, jotka säästävät aikaa, säästävät rahaa ja auttavat tuottamaan laadukkaampia tuotteita tehokkaasti.

Uretaani suojakalvo, suuret uretaani alatyökalut särmäyspuristimeen.

  • Press Brake Urethane Die Film (tunnetaan myös nimellä No-Mar Brake Die Film), estää taivutusjäljet ja metallien välisen kosketuksen sekä estää ruostumattoman metallin koskeuksen alatyökaluun.
  • Ihanteellinen maalattujen, alumiinisten, ruostumattomien teräs- ja muiden kiillotettujen metallien taivuttamiseen ilman työkalujälkiä.
  • Patenttihakemuksessamme olevan FILM HOLDER & POSITIONER -tuotteemme ansiosta kalvojen käsittely ja sijoittaminen on helppoa

Olipa kyseessä Die-Thane- tai Poly-Thane-tuotemerkkimme, voit olla varma, että saat parasta uretaani laatua ja tekniikkaa sovelluksellesi ja yrityksellesi.

Scroll to Top