CNC-LÄVISTYS

MATE

Mate Precision Technologies -yrityksen tehtävänä on kunnioittaa, tukea ja innostaa metallintyöstöalan ammattilaisia ympäri maailmaa korkealaatuisilla tuotteilla ja palveluilla asiakkaan tehtaan tuottavuuden parantamiseksi. Olemme maailmalla tunnettu levytyökeskus työkalujen valmistaja metalliteollisuudelle. Mate valmistaa levytyökeskus työkaluja, lähes kaikkiin konemerkkeihin. Uusina tuotteina on saatavilla Mate 52/92workholding koneistuskeskuksiin.

Vuonna 1962 perustettu Mate on maailmanluokan huippuluokan ratkaisujen valmistaja metallin leikkaus- ja metallinmuodostusteollisuudelle. Mate valmistaa työkaluja jokaiselle suurelle CNC-lävistimelle. Mate-tuotteita ja -palveluita on saatavana kaikkialla maailmassa, ja yli 80 jälleenmyyjää tukee niitä kaikissa teollisuusmaissa.

Mate-tehtävänä on kunnioittaa, tukea ja innostaa metallintyöstöalan ammattilaisia ympäri maailmaa korkealaatuisilla tuotteilla ja palveluilla tehtaan tuottavuuden parantamiseksi. Kaikki Mate -tuotteet ovat 100% ehdoitta taattu asiakastyytyväisyys.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme metallintyöstökumppanisi.

Riippumatta siitä missä päin maailmaa oletkin, Mate on valmis auttamaan.

Lataa Mate-esite tästä

API - Alternative Parts Inc

AlternativeParts Inc. (API) valmistaa Amadan levytyökeskuksen, laserkoneen sekä muiden koneiden varaosia.

API tarjoaa korkealaatuisia osia, jotka on valmistettu alkuperäisten OEM-ohjeiden mukaisesti, mutta merkittävällä alennuksella asiakkaalle. Osamme maksavat vähintään 10% vähemmän ja joissakin tapauksissa voimme leikata kustannuksiasi jopa 70%!

Alhaiset kustannukset eivät tarkoita heikkoa laatua. Osamme tarjoavat saman korkean laadun ja luotettavuuden kuin Amada OEM-osat. Tunnemme Amada-tuotteet sisältä ja ulkoa ja arvostamme niiden laatua aivan kuten sinäkin. Se johti tähän liiketoimintaan. Ehkä voimme tarjota mitä tarvitset, mutta huomattavasti vähemmän rahaa.

JOKA

JOKA-lävistysyksiköt koostuvat erityisestä C-rungosta, joka pitää lävistimen ja muotin ja varmistaa tarkan linjauksen pistimen ja tyynyn välillä. Lisäksi työkalussa on irrotin, jolloin levy irtoaa automaattisesti lävistämisen jälkeen. Pistin sisältää yhden, kaksi tai useampia levyjousipaketteja, jotka takaavat täydellisen irrotuksen myös raja-alueilla. Kiinteää yhteyttä työkalun ja puristimen yläosan välillä ei siis tarvita. Tarkan sijainnin määrittämiseksi jokaisella työkalulla on alapuolella paikannustappi (kaksi muotoiltua reikää varten), joka on tarkasti linjassa leikkauselementtien (reiän keskipisteen) kanssa.

JOKA-lävistysyksiköitä käytetään kaikentyyppisissä ja -kokoisissa puristimissa. Mutta niitä voidaan käyttää myös suoraan hydraulisten tai pneumaattisten voimayksiköiden avulla.

JOKA tarjoaa sinulle modulaarisen järjestelmän taloudelliseen ratkaisuun lävistysongelmiin

Työkalujen yleinen uudelleenkäytettävyys vaihdettavien leikkuusarjojen ansiosta kaikille pyöreille ja muoto reille työkalun kapasiteetin alueella.

C-runkojen vaihtaminen on erittäin helppoa ja se voidaan suorittaa muutamalla yksinkertaisella vaiheella.

Jos käytetään useita työkaluja samanaikaisesti, lävistysyksiköiden helpompi ja tarkempi sijoitus toisiinsa nähden taataan neljällä vaihtoehtoisella sijoitusmenetelmällä. Jokainen näistä menetelmistä sopii erityisen hyvin tietyille työalueille.

Pistimien ja tyynyjen valmistuksessa käytetään vain, korkealaatuista työkaluterästä. Tämä tarkoittaa pitkää käyttöikää.

Työkalujemme kokonaiskorkeutta voidaan muuttaa pienellä vaivalla ja sovittaa olemassa oleviin tai standardoituihin korkeuksiin.

Kaikki ohjelmamme sarjatyypit voidaan toimittaa lyhyellä varoitusajalla ja suurimmaksi osaksi heti varastosta.

Toisin kuin jotkut vertailukelpoiset järjestelmät, JOKA-lävistysyksiköt valmistetaan Saksassa ja myös valmistaja myy – etu, jos joudut suunnittelemaan lyhyellä varoitusajalla!

Scroll to Top