Ruiskupuristus

Cumsa

CUMSA on perheomisteinen yritys, joka on erikoistunut innovatiivisten vakioratkaisujen suunnitteluun, valmistukseen ja jakeluun muottiteollisuudelle. Lukuun ottamatta suoria konttoreitamme Portugalissa, Italiassa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa; plus suora jakelu suoraan kuluttajalle -lähetys Saksassa yhdessä täydellisen jakeluverkoston kanssa yli 40 maassa. CUMSA-konttoreiden ja jakeluverkostojen avulla CUMSA voi toimittaa tuotteitamme jokaiselle yksittäiselle muotinvalmistajalle tai muovaajalle ympäri maailmaa.

Oman R& D-osastomme läheinen kontakti asiakkaisiin on yksi pääkohteistamme. Se antaa meille pääsyn uusiin ongelmiin markkinoilla ja antaa meille mahdollisuuden etsiä uusia ratkaisuja. Tämä toimintatapa on mahdollistanut koko luettelon innovatiivisista ratkaisuista, jotka tekivät CUMSA: sta tunnetun maailmanlaajuisesti. Valikoimassa on vuosikellot, ilmaventtiilit, pitimet ja paljon muuta.

Yrityksemme tavoitteena on asiakastyytyväisyys, minkä vuoksi luomme vakiomallisia ja innovatiivisia ratkaisuja työkalujen valmistajille, suunnittelijoille ja loppukäyttäjille. Tämä vähentää valmistusprosessiaikaa, kokoonpano- ja säätöaikaa sekä minimoi kustannukset ja tuotantoseisokit.

Olemme sitoutuneet asiakaspalveluun ja kuuntelemme aina asiakkaiden, työntekijöiden ja toimittajien tarpeita ja olemme tietoisia teollisuusympäristömme kehityksestä. Pyrimme tarjoamaan erinomaisia ​​tuotteita selkeällä ja vastuullisella hallintajärjestelmällä. Riippumatta kokemuksestasi kanssamme on ollut, jätä meille palautetta, haluaisimme kuulla sinusta keinoja, joilla voimme parantaa.

Scroll to Top