Kiinnikkeet

TR Fastenings

TR-Groupn päätoimiala ovat kiinnikkeiden valmistus ja jakelu maailmanlaajuisesti sekä jakelijoille että OEM-kokoonpanijoille. TR Fastenings Ltd (TR) on osa Trifastplc:tä ja on kansainvälinen asiantuntija korkealaatuisten puristekiinnikkeiden ja muiden kiinnittimien kehittäminen, suunnittelu, ja jakelussa pääasiassa suurille globaaleille kokoonpanoteollisuudenaloille.

TR:llä on 32 toimipaikkaa Isossa-Britanniassa, Aasiassa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa, mukaan lukien seitsemän suurta ja laadukkaita ja kustannustehokkaita tuotantolaitoksia. TR:n tuotantoverkko edustaa kolmasosaa konserniliiketoiminnasta.

TR teollisuudessa – enemmän kuin vain kiinnittimet!

TR Fastenings toimittaa komponentteja yli 5000 yritykselle maailmanlaajuisesti useilla toimialoilla. Jokaisella teollisuudella on erityisiä tarpeita sekä tuote- että laatuvaatimusten suhteen, jotka voimme täyttää tuotevalikoimamme ja laatusertifikaattimme kautta. TR:n laajan valikoiman vakiomallisia ja merkkituotteita sisältävien kiinnikkeiden lisäksi suuri osa toimittamistamme tuotteista on asiakkaiden piirustuksia, erikoisosia ja Cat C -komponentteja.

FAR

FAR on tuottanut korkean teknologian kiinnikkeitä (POP-niitit, puristemutterit ja työkalut), joilla on taattu maksimaalinen tehokkuus ja suorituskyky palvelussa ja tuotteen laadussa.

Vakiintuneen kotimaisen ja kansainvälisen myyntiverkoston kautta Far asettaa standardin yrityksille, jotka tarvitsevat jatkuvaa luotettavuutta.

Farin politiikka on henkilöstön jatkuvalla parantamisella saavutettu sijoittaminen ja ammatillinen jatkokoulutus. Näin Far voi tarjota huipputeknisiä, luotettavia kiinnikkeitä sekä täyden teknisen ja huoltopalvelun.

HBS

HBS kansainvälinen menestys innovatiivisilla tuotteilla ja ratkaisuilla.

Yli 40 vuoden olemassaolonsa aikana Dachaussa / Baijerissa toimiva keskisuuri yrityksemme on saavuttanut yli 50 prosentin viennin osuuden sijoittautumalla yli 50 maahan kaikilla mantereilla.

HBS toimittaa täydellisen tuotevalikoiman. Mutteri- ja pulttihitsaustekniikka manuaalisiin, puoliautomaattisiin ja täysin automaattisiin sovelluksiin sekä hitsauselementit ja tarvikkeet.

Maailmanlaajuisesti voimassa olevat patentit, lukuisat kansalliset ja kansainväliset innovaatioiden ja tegnologian palkinnot vahvistavat meidät olevan maailman johtava yritys tällä alalla.

HBS: n avulla sinulla on pääsy kattavaan tuotevalikoimaan. Tarjoamme: 2 hitsausprosessia – 12 mallisarjaa ja yli 50 mallivaihtoehtoa. Niin erilaisia kuin sovelluksetkin ovat – meillä on oikea ratkaisu, oikea hitsausprosessi ja oikeat hitsauslaitteet kaikkiin tarpeisiisi.

Lataa tästä esitteemme:
HBS Welding Elements

Scroll to Top